Издавачка кућа

Издавачка кућа Васкрсење је млада издавачка кућа из Београда коју су 2021. године из крајњег ентузијазма и велике љубави према књизи и култури основали Др Гордан Поповић, познати уролог и власник специјалистичке ординације Потенцијал и Владимир Стојић, власник маркетиншке агенције Media Sector. Мотиви за овакав потез су врло једноставни: својим патриотским деловањем и активностима у овој фази њиховог живота, желе да оставе неизбрисив траг који ће генерацијама које долазе приближити теме и садржаје који чувају и бране српски идентитет, српски интегритет и износе истину. Стога су и теме које наша издања обрађују мање комерцијалне, али изузетно важне за српску историју, образовање младих и развој и напредак Србије као друштва. Тако Васкрсење постаје један од печата којим се њих двојица на тај траг потписују.

Управо је књига “Хрватима с љубављу” била та тачка покретања ове идеје. Жеља и потреба да се стане у одбрану српства наших највећих умова поклопила се са страшћу и енергијом коју су Александра и Бане унели међу корице ове књиге. Приватна блискост са њима двојма, била је довољна да се уђе у заједнички пројекат. Успостављен је јасан правац којим ће издаваштво куће Васкрсење ићи у будућности и у том смислу неће бити компромиса.

Пишите нам своје утиске, своје жеље, препоруке, сугестије….

Све књиге које вам представљамо на овим страницама можете куповати по клупским ценама уколико сте члан нашег Клуба љубитеља књиге. Чланом клуба постају све физичке особе које директно од нас купе барем три књиге. Правним лицима одобравамо рабате по договору.

Пронађите нешто за себе и уживајте у читању наших књига!